Friday, April 3, 2009

HaRi BerSoSial BersaMa RaKan SebaYa di OU

Berlaku pada 5 Mac 2009 bertempat di One Utama bersama 4 org gurl...muda remaja kononnya...hehehe...Raja, Amani, Arn n aKu...yg merupakan rakan sekelas 5 Budi tahun '99...best dapat meluangkan masa bersama2 mereka yang sekepala dan xmatang2 nie...hehehe...jgn mare ek...

Dari kiri: Amani, Raja, Arn n Aku...troley pn leh jd tripod tau ngan kitorg...heheheh

Memang best la jenjalan ngan dorg nie...shopping2...borak2...gosip2...makan2 dan bergambar...2 antara aktiviti yang dijalankan sepanjang kami bersama...best gak le g OU 2 besar...lama dh aku xmenjejakkan kaki di situ...last xsilap aku tahun 2004...time tu aku keje kat Crabtree & Evelyn..kene tlg bukak kan outlet baru kat c2...bulan posa lak2...lama dh 2 kan...time 2 pun br je siap wing OU yg ke-2...huhuhu...


wif Irfan semasa singgah di umah Amani..."Mama, jenjalan 2 jgn lupe Irfan de kat umah..." Irfan memesan...hehehehe


Paling best time nie adalah makan....Johnny steambot g2 le kot namanya...bek tau kawan2 aku nie...atas dasar timbang rs dorg terhadap keadaan gigi aku yg susah nak ngunyah n makan...dorg bw mkn kat sini...kenyang jg le perut aku ri 2...aku gagah2kan jg ngunyah makanan kat c2....hehehe...best...best..best...hehehe...

Nyum...nyum...sedapnye santapan hari itu...Johnny Steambot

Aktiviti terakhir adalah berposing di taman buatan manusia....yg damai n aman...menjadi mangsa kami utk berposing...bukan pe tambah koleksi utk kalender kami t...tul x kawan2...kite kan dh bergiat aktif dalam dunia modelling utk kalender...muehehehehe...




Aksi model2 kalender yg sempat dirakam...hehehe

Apapun aku nak ucapkan ribuan terima kasih yg tidak terhingga kerana sehingga kini korg still lagi mahu menerima aku sbg kawan...korg le kawan dunia akhirat aku...mmg best kawan ngan korg...sbb tension ke sakit ker...sume leh ilang...bis sik gelak je kan...moga kite akan berkekalan ke akhir hayat yea...

4 comments:

oRyen said...

wah...dh upadte laa...cpt sungguh...lawan tokey gmbr ni ^-^
thanz coz anggap kami as ur frenz dunia akhirat...insyallah kita akn keep in touch selalu key ;)

best of luck my dear

mmuuaahhh

Putri Essie said...

mesti le...hehehe...tp aku xde le edit pon gambo 2...xpandai mcm korg...hehehe...ye korg mmg kawan terbaik aku...mmg aku gumbira bile bersama korg...harap berkekalan...

...aaRN... said...

dok bthanks2 ye kat sini.. hehehe.. kalu ade dya lg btambah syoknye kan..

Putri Essie said...

yea...dya di mana kamooo....