Thursday, June 11, 2009

Award dari Arn



Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi anugerah ni:
  • Kawan terbaik yg pernah aku jumpa...
  • Baik, selalu tolong aku di waktu susah...(p/s: ingat x, ms mak aku sakit ms kite form 5, ko yg tolong ajar aku...jadi cikgu aku mn2 yg aku tertinggal...thanks tau!)
  • Seseorang yg telah menemukan aku dengan sinar hidup yg aku cari selama nie...hahaha...
  • Nampak mcm serius orgnya tp seorang yg kelakar..mmg best n seronok bile berjumpa n habiskan ms bersama...
  • Kawan satu sekolah yg pd mula aku xsuke sbb kijam...saja pijak kasut sekolah aku yg putih suci...xcaya je leh jd kawan baik lak...hahaha...
Setiap penerima anugerah mesti memberi 10 fakta tentang diri sendiri:
  • Nama penuh Nurul Hasiah Hussain...
  • Dilahirkan pada 9 Oktober 1982...sapa nk bagi hadiah pon boleh...hehehe
  • Dilahirkan di Kota Kinabalu, Sabah dalam kenderaan pacuan 4 roda Lancruiser yg merupakan kenderaan UKM dalam jam 3 pagi...xcaya sudah...hahaha...2 le agknye aku dpt keje kat UKM nie...tanah tumpah darahku...
  • Agak istimewa sebab aku disambut oleh ayahku sendiri yg geli ngan darah ms aku dilahirkan ke bumi (nyaris2 aku xtercampak keluar tingkap)...bukan atas tangan nurse @ bidan ok...hehehe...
  • Nama HASIAH telah wujud sebelum aku lahir lagi...keluar je aku...anak pompuan..ayah terus bagi nama 2...Nak tau meaning di sebalik nama itu...Ia adalah gabungan antara nama Atuk dan Opah aku belah mak...HAShim + MarbIAH = HASIAH
  • Merupakan anak ke-3 daripada 7 org adik-beradik...
  • Dikenali sebagai Putri Essie...scyputri...Essie Whosaint...Nurul...Hasiah...Alang...
  • Seorang yg agak pemalu, degil, garang, susah nak mesra ngan org, gile2...agak kelakar kot sbb aku suke benda yg kelakar...baru hidup 2 hepi jerk...hehehe
  • Suka makanan yg pedas2...pedas itu enak...contohnya masak lemak cili api...sambal belacan...sambal tumis sotong...
  • Suka minum neslo...milo...nescafe..fresh oren..apple juice...

Anda perlu memilih 5 pemenang anugerah yang seterusnya & hujahkan mereka:
  • Fadz(Mama Irfan)- mik nie blog anda terbaik...hehehe
  • Zahid Zidane - ko xpnh kene tag lagi kan...blaja lak kene tag..
  • Weeda - sbb pnh tag aku
  • Ita - bagi ko sbb pnh jadi mangsa boring keje kat Puchong dulu...
  • Kak Linda - Blog anda mmg gile gempak...mmg seorang blogger yg berjaya...

5 comments:

...aaRN... said...

tinggi mgunung pujian ko pd aku ni.. aku dah rase tlambung-lambung dah ni.. hahaha..

Putri Essie said...

hahaha...betul kan...byk dh ko tlg aku...bahagia dpt kawan mcm ko nie...

...aaRN... said...

mane ade byk la.. semmgnye aku mau sume kwn2 aku bahagia & gumbire sentiasa :)

shibam.blogspot.com said...

putri essie, ribuan ampon dan maap dari weeda dan kak shibam wei, yang sebenarnya kita orang dah pernah tempek award ni dalam blog sebelum ni, so bila ko bagi lagi sekali ni kita orang nak ucapkan terima kasih bebanyak ye, jangan lupa bagi lagi ye

Putri Essie said...

Kak shibam don wory...ok je...hehehe...xtau dh nk buh nm sapa....2 teringat org disebelah sana yg begitu tegar dlm dunia blogger...hehehe...